Maandag 11 September

Rugby, Rugby en nog eens Rugby

Sinds de start van de World Rugby Cup bekijk ik alle wedstrijden, die te zien zijn op ITV. Ondertussen zie ik allerlei reacties van vrienden op verschillende berichtengroepen en reageer daar nu en dan op. Veel jongens zitten in Frankrijk ter plekke in de stadiums, anderen kijken thuis met een glas bier voor de neus en weer anderen zitten in de sfeer van een Ierse pub of andere gelegenheid. Het is rugby troef op het moment.
Voor degenen, die de ontwikkelingen met Shanghai Rugby Football Club willen volgen, heb ik nieuws. Ik heb me teruggetrokken als hoofdcoach van deze groep. Het leek allemaal veelbelovend en ik ben er met veel enthousiasme en inzet ingestapt, maar merk dat de klik met de ander stafleden er niet is. Dus heb ik vriendelijk bedankt. Jammer, ik had me graag willen inzetten voor deze club, maar heb geen zin in zaken waar ik geen vinger achter kan krijgen.
Zover een kort avontuur. Laat ik me maar weer op andere dingen richten.
De ontwikkelingen tussen RugbyClub Amsterdam en AAC rond jeugdontwikkeling en groei blijven doorgaan en van hieruit kan ik nog wel wat betrokken blijven bij het rugby in Amsterdam.
Vanavond nog hebben we een Teams-vergadering online met de 2 clubs.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Maandag 11 September”

 1. René avatar
  René

  Hey Jan, ik heb je dagboek maar weer eens ingekeken 😉 Ben nu weer 2 weken thuis en gelukkig toen ik aankwam was t maar 25° dus geen grote temperatuurchock. Maar daarna was t alweer gauw net zulke temperaturen als bij jou 30/35° maar droger. Rugby Worldcup ook in Bordeaux. Je ziet dat de wedstrijden om de 20′ een waterpause inlassen… Hier van t weekend de Irish en Welsh gehad. Geweldig rustig en georganiseerd publiek 🙂 de pubs zijn hier heel blij ook hihi. Jammer dat je t niet aanvoeld om al bij de SRFC binnen te stappen… ik hoop dat je ze op lange termijn allemaal het er over eens kan laten zijn dat jij een TopKnaap bent waar ze veel aan kunnen winnen 😉 Je hebt de tijd, groei erin, en klapzakken heb je overal ,-) Maar goed, in de tussentijd gewoon lekker doorgaan met A’dam begeleiden is ook goed ! Mijn mam heb ik weer in redelijke goede staat achter kunnen later (beter als toen ik aankwem 😉 en vandaag nog een telefonische afspraak met de dokter daar om haar treatments te volgen in feedback van mam aan m te kunnen geven.
  Geweldig team Noorderbreedte op Terschelling de Stilen ! Ze zijn allemaal zooooo lief voor haar. Nou, vanavond keer ik even de rugby de rug toe want FR speelt tegen Duitsland voetbal. Toch even Frankrijk zien winnen maar 😉 Volgende week beginnen ook mijn lessen op de universiteit weer. Heb al berichtjes van studenten die omdat ze werken lessen willen verplaatsen, maar ik heb mijn rooster nog niet en geen kontrakt getekend… m’n laatste kontje loon van de lessen vorig studiejaar die eind mei ophielden pas eind augustus gekregen 😉 Nou, dikke kus van ons en tot gauw… mischien een mini berichtje/grapje wia Whatsapp zo af en toe.

  1. Jan avatar
   Jan

   He Rene,
   Fijn, dat het wat beter gaat met je moeder en ze goed verzorgd wordt daar.
   Goed om van je te horen en ja, de WRC is binge rugby kijken nu en dan.
   SRFC laat ik maar even gaan.

 2. René avatar
  René

  PS. mijn correcteur denkt eerst in t frans ! vandaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.